Φθινοπωρινές εξορμήσεις

Η κοσμοπολίτικη Αράχωβα, τα ατμοσφαιρικά Μετέωρα, τα γραφικά Ζαγοροχώρια αλλά και η ξακουστή Τσαγκαράδα, μαζί με τις Μηλιές στο Πήλιο, περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Η πιο ατμοσφαιρική και ρομαντική εποχή του χρόνου είναι εδώ. Οι μικρές εκδρομές είναι ότι πρέπει ώστε να ανακαλύψετε την φθινοπωρινή Ελλάδα. Καλό είναι το καλοκαίρι με τον ήλιο, την θάλασσα, τα υπέροχα νησιά αλλά και το φθινόπωρο είναι ξεχωριστό.

Το Say Greece σας προτείνει:

  • Αράχωβα: Η βασίλισσα χειμερινών αποδράσεων κρατάει την πρωτιά στις προτιμήσεις του κόσμου και όχι άδικα. Απέχει μόνο 160χλμ από την Αθήνα, διαθέτει από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά, είναι γραφική και θα ευχαριστηθείτε πολύ καλό φαγητό. Τι άλλο να θελήσει κανείς;

Αράχωβα

  • Μετέωρα: Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος όταν αντικρίζει τα Μετέωρα είναι ότι το τοπίο δε μοιάζει με πραγματικό. Οι τεράστιοι βράχοι που υψώνονται 400 μέτρα πάνω από την Καλαμπάκα και που έχουν συμπεριληφθεί στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, και πού στις κορυφές τους βρίσκονται τα υπέροχα μοναστήρια, είναι ίσως ότι πιο ιδιαίτερο θα έχετε δεί ως τώρα. Αν δεν θέλετε να μείνετε στην Καλαμπάκα, σας προτείνουμε το γραφικό Καστράκι που κυριολεκτικά θα το ερωτευτείτε.

Μετέωρα

  • Τα Ζαγοροχώρια τα οποία χαρακτηρίζονται ως μέρος μεγάλης φυσικής ομορφιάς, με τις απότομες χαράδρες, τα πυκνά δάση και τα ατελείωτα βουνά, αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς εντός Ελλάδας.

Ζαγοροχώρια

  • Χωριά Πηλίου: Τσαγκαράδα και Μηλιές. Στην Τσαγκαράδα, στο πανέμορφο αυτό τοπίο με τα πετρόχτιστα σπίτια και τα αιωνόβια πλατάνια απλά θα χαλαρώσετε και η φύση θα σας ταξιδέψει. Όσο για τις Μηλιές, είναι η ιδανική επιλογή που τα έχει όλα: παράδοση, φυσική ομορφιά, αρχιτεκτονική, αξιοθέατα, δραστηριότητες.

Η Ομάδα του Say Greece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.