Ιπποπόταμος

Ένας… Ιπποπόταμος στο Κολωνάκι: Το πιο ιστορικό rock bar της Αθήνας!

Μια περίφηµη ραδιοφωνική παρέα: ο Γιάννης Παναγιωτάκης, ο Γιώργος Ζερβός και ο Άλκης Στεφάνου, έχει αναλάβει πλέον το ιστορικό µπαρ του πεζόδροµου της Δελφών.

Σε ένα νεοκλασικό του 1903, ο Ιπποπόταµος λειτουργεί από το 1978. Eνα στέκι μακριά από στηµένους καθωσπρεπισµούς έχει γίνει στέκι ψαγµένου κοινού όλων των ηλικιών. Με αέρα ανανέωσης, πάντα όµως στην ίδια φιλοσοφία, µας υποδέχεται πλέον από το πρωί στον µοναδικό χώρο του, που τώρα είναι πιο χρωµατιστός, διατηρώντας την καλλιτεχνική πλευρά του.

Η εκπληκτική αυλή, τα τραπεζάκια στον πεζόδροµο, η σανγκρία-σήµα κατατεθέν,τα διαχρονικά σουβέρ, και φυσικά οι καλύτερες µουσικές ροκ, φανκ, µπλουζ, σόουλ, τζαζ, από τους κατ’ εξοχήν γνώστες του είδους.. όλα επισφραγίζουν τη θρυλική πορεία του.

Ποιοτικός καφές, ροφήµατα και ποτά αλλά και λίγα εκλεκτά πιάτα, κυρίως κρύα χωρίς να λείπουν τα ολόφρεσκα γλυκά συμπληρώνουν την εικόνα! Φυσικά τον κατάλογo συµπληρώνουν 26 ετικέτες µπύρας, τα καλύτερα κοκτέιλ αλλά και το σπέσιαλ σφηνάκι, το θρυλικό «ιπποποταµάκι». Αυτός εν ολίγοις είναι ο Ιπποπόταµος, που ο αστικός µύθος θέλει τον.. Βαγγέλη Γερµανό να εµπνεύστηκε το περίφηµο άλµπουµ του 1981 “Τα µπαράκια” από αυτόν!

Απο τις 11 το πρωί ο Ιπποπόταμος είναι ανοιχτα και σας περιμένει στην ΔΕΛΦΩΝ 3Β, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, Τ. 210 3634583

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.