Το ομορφότερο δρομάκι στον κόσμο βρίσκεται στην Λέσβο

Πως να μην αισθάνθούμε περήφανια για το νησί μας αφού 1 γραφικό σοκάκι της Λέσβου, στον Μόλυβο συγκεκριμένα, συγκαταλέγεται μέσα στα 15 ωραιότερα του πλανήτη μας και το κυριότερο να βγαίνει πρώτο.

Μόλυβος.jpg

Ο Κώστας Σταματέλλης με την φωτογραφική του μηχανή ”έπιασε” την στιγμή κα την απαθανάτισε μοναδικα! Στο BoredPanda έβαλαν μερικές φωτογραφίες από ωραίους δρόμους που σκιάζονται από δέντρα και λουλούδια και ο κόσμος μπορούσε να ψηφίσει ποια φωτογραφία ποιου δρόμου του άρεσε πιο πολύ. Τις περισσότερες ψήφους κέρδισε ένα δρομάκι που βρίσκεται στην Ελλάδα: Στον Μόλυβο της Λέσβου!

Μόλυβος.jpg

Ο Κωνσταντίνος Σταματέλλης, μίλησε στον Άρη Δημοκίδη και στο lifo.gr και να τι είπε:

Για τη φωτογραφία: Έχω το χάρισμα πολλές φορές να διαισθάνομαι αυτό που έρχεται. Και εκείνη τη μέρα, ήξερα αυτό που ερχόταν. Είναι αυτό που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι “κισμέτ”. Ήταν το κισμέτ μου, να σταματήσει ο χρόνος στις 08-04-12 και να γευτώ για δευτερόλεπτα λίγο από την αιωνιότητα του κόσμου αυτού. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλα τη μηχανή μου και απαθανάτισα αυτήν τη μοναδική στιγμή την οποία πάγωσα στο χρόνο. Από τότε η φωτογραφία αυτή και ο Μόλυβος ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο.

Μυτιλήνη.jpg

Χαίρομαι που ένα Ελληνικό σοκάκι στο Μόλυβο της Λέσβου ψηφίστηκε ως το ομορφότερο στον κόσμο. Ανάμεσα μάλιστα σε χώρες τεράστιας τουριστικής αξίας. Η μεγαλύτερη χαρά για μένα ήταν που μέσα σε ένα ανοιγόκλεισμα του φακού μπόρεσα να προβάλλω το νησί μου σε όλον τον κόσμο. Η φωτογραφία αυτή μιλάει σε ευαίσθητες πτυχές του εαυτού μας, γιατί περιγράφει τη στιγμή αυτή με ρομαντισμό. Για αυτό και η τεράστια απήχηση. Όταν κάποιος καταθέτει τη ψυχή του και αγαπάει πραγματικά & χωρίς απαραίτητα να περιμένει ανταπόδοση τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αναμενόμενο.

Μόλυβος Λέσβου: Από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Ελλάδας. Είμαι μόνιμος κάτοικος του νησιού της Λέσβου και τις Κυριακάτικες βόλτες μου φροντίζω να τις αξιοποιώ στο έπακρο με καλή παρέα.

Η Ομάδα του Say Greece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.