Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 πηγάδια

Είναι από τα διασημότερα χιονοδρομικά κέντρα στην Έλλάδα. Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιον σε υψόμετρο 1430-2005μ. & απέχει 17χλμ. από την πόλη της Νάουσας.
Νάουσα.jpg
Το χιονοδρομικό κέντρο φημίζεται για την αρτιότητα του στην υποδομή. Προσφέρεται ακόμα για ορειβασία, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, αιωροπτερισμό, αλεξίπτωτο πλαγιάς. Επίσης, διαθέτει έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζοντας οι πίστες να είναι πάντα κατάλληλα διαμορφωμένες για να σας προσφέρουν ασφάλεια και μοναδικές συγκινήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήγστε ΕΔΩ 
Νάουσα
Δεν είναι όμως μόνο το χιονοδρομικό κέντρο. Μπορείτε να επισκεφτείτε ακόμα:
  • Η Νάουσα είναι η μόνη χαρακτηρισμένη ηρωϊκή πόλη της Ελλάδας, η οποία διαδέχθηκε μια σημαντική πόλη της αρχαιότητας την Μίεζα. Ιδρύθηκε περί τα τέλη του 14ου αιώνα, τα πρώτα χρόνια της Οθωμανικής εισβολής στη Μακεδονία. Τα πολλά προνόμια που δόθηκαν είχαν σαν αποτέλεσμα να αναπτυχθεί η οπλουργία, η λεπτουργία, η υφαντική και να γίνει η πόλη σημαντικό οικονομικό κέντρο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα εύκολα και γρήγορα, στα καλύτερα καταλύματα!

  • Στην είσοδο της πόλης βρίσκεται το Πάρκο της Νάουσας ένα πανέμορφο φυσικό μπαλκόνι. Λιθόστρωτα δρομάκια στις όχθες του ποταμού Αράπιτσα, που διασχίζει την πόλη, συνδέεται με το χώρο της Θυσίας των Ναουσαίων γυναικών το 1822, το καταρράκτη των Στουμπάνων, καθώς με τα παλιά εργοστάσια που εξακολουθούν να λειτουργούν.

Νάουσα

  • Οι Εκκλησίες του ΙΘ’ αιώνα, ο Αγιος Γεώργιος, ο Περιστερεώτας στο Ροδοχώρι, το Ρολόι της πόλης που δεν έπαψε να κτυπά από το 1896, ο παραδοσιακός οικισμός του Αρκοχωρίου, οι παραδοσιακές γειτονιές και τα παλιά αρχοντικά, συνυπάρχουν με την γεμάτη ζωντάνια σύγχρονη πόλη.
  • Μιας και πλησιάζει η περίοδος της Αποκριάς, να σας ενημερώσουμε ότι στην Νάουσα υπάρχει 1 έθιμο που διατηρεί το παραδοσιακό στοιχείο και φημίζεται για το καθημερινό ξεφάντωμα στους δρόμους, επισκέψεις στα σπίτια των καρναβαλιστών όπου όλοι γεύονται τις ναουσαίικες πίτες, την αρμιά και το άφθονο κρασί.

Η Ομάδα του Say Greece

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.