Οι καλύτερες Creperie στην Αθήνα!

ASTERIX

Μπορεί ο Αστερίξ με όλους τους συγχωριανούς του και με τη βοήθεια του μαγικού φίλτρου, να τα κατάφερναν πάντα, το ίδιο όμως συμβαίνει με τον Στέλιο και την παρέα του στην κρεπερι ASTERIX, στην Αγία Παρασκευή, που μας απογειώνει γευστικά με τα αλμυρά και τα γλυκά φίλτρα του στις κρέπες εδώ και 15 χρόνια. Ένας χώρος φιλόξενος, ζεστός, καθαρός, παιδιά που είναι έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν με μια ευγένεια αυθεντική! Το χιούμορ, τα πειράγματα, τα γέλια με τους πελάτες, που τους κάνουν ένα με την παρέα τους, είναι άλλο ενα συν για την παρέα του Αστεριξ. Εκτός από κρέπες, εδώ θα φάτε νοστιμότατα Burger αλλά και σαλάτες της αρεσκείας σας.

asterix

 

***

CIRCA

Ανοιχτό απο το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ σας και το πρωινό σας,μέχρι το βράδυ για να φάτε τις καταπληκτικές κρέπες του, βάφλες η λουκουμάδες ανάλογα με το τι προτιμάτε! Στον πεζόδρομο της Βούλας το Circa κάνει την διαφορά! Απο την πρώτη ματιά σε τραβάει σαν μαγαζί και σαν περιβάλλον και σε κερδίζει τελικά με την άψογη εξυπηρέτηση, με την καταπληκτική ποιότητα που διαθέτει αλλά και με την ευγένεια που διακρίνει όλα τα παιδιά! Το Circa είναι αγαπημένο στέκι όλων, πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι, αφού τα τραπεζάκια με τις χρωματιστές καρεκλίτσες στον πεζόδρομο σας περιμένουν να περάσετε μια υπέροχη βραδιά απολαμβάνοντας υπέροχες γεύσεις!

Circa.jpg

  • Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 84, Βούλα, Τ: 2108995215

***

GOLDEN CREPE

Ένα μαγαζί χρόνων, που αγαπάμε να πηγαίνουμε, μια οικογενειακή επιχείρηση που αποτελείται από τον κ.Βασίλη και την κ.Αλεξάνδρα που δημιουργούν, εδώ και χρόνια, υπέροχες κρέπες αλλά και υπέροχα πιάτα ζυμαρικών καθώς και δροσερές, φρέσκιες σαλάτες της αρεσκείας σας! Προσωπικά, ότι και να πάρω το συνοδεύω πάντα με ένα ποτήρι από την υπέροχη σαγκριά που διαθέτει το μαγαζί!

Την εξυπηρέτηση των πελατών την έχουν αναλάβει τα παιδιά τους και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να γράψουμε, οτι ειναι εξαιρετική! Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα δυό παιδιά φιλικά, χαρούμενα, προσιτά και πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν δημιουργούν μια ακόμα πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα με το κέφι τους και την ζωντάνια τους! Επίσης, εδώ μπορείτε να φάτε μοναδικά club Sandwith αλλά και λαχταριστές βάφλες της αρεσκείας σας!

  • Γιαννιτσοπούλου3, Γλυφάδα, Τηλ: 2130408733 & 2109680118

The Say Greece Team

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.