Ολυμπιάδα Χαλκιδικής!

Ένα πανέμορφο χωριό, χτισμένο κατά μήκος μιας όμορφης παραλίας! H Oλυμπιάδα είναι ένα χωριό χτισμένο κατά μήκος μιας όμορφης παραλίας, που περιτριγυρίζεται από καταπράσινα βουνά και μαγικές παραλίες! Η παραλία της Ολυμπιάδας βραβευέται συνεχώς με γαλάζια σημαία!

Η φυσική ομορφιά και οι αρχαιολογικοί χώροι με έντονο ιστορικό ενδιαφέρον θέλγουν τους επισκέπτες που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ολυμπιάδα, καθώς συνδυάζουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες με την περιήγηση και τη γνώση. Η Ολυμπιάδα βρίσκεται στον κόλπο του Στρυμονικού, στην βορειοανατολική πλευρά της Χαλκιδικής και απέχει μόλις 95 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη μέσω Σταυρού.

Ο επισκέπτης μπορεί να περάσει ξεκούραστες διακοπές στην Ολυμπιάδα, με κολύμπι, ήλιο, φαγητό και ηρεμία, αλλά έχει παράλληλα και το συγκριτικό πλεονέκτημα της εξερεύνησης μιας περιοχής που προστατεύεται από το πρόγραμμα NATURA 2000 για τη φυσική ομορφιά της. Συν τοις άλλοις, δύο πόλεις από το παρελθόν η πόλη των κλασικών Σταγίρων, η γενέτειρα του Αριστοτέλη και τα Ελληνιστικά Στάγιρα του Φιλίππου Β, πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου καλούν τον επισκέπτη να κάνει μια ιστορική αναδρομή.

The Say Greece Team

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.